تجهیزات بیمارستانی, متفرقه

موارد مهم برای تجهیز اتاق افراد مسن در بیمارستان

موارد مهم برای تجهیز اتاق افراد مسن در بیمارستان

تجهیز اتاقهای بیمارستان می‌بایست طبق اصول و استانداردهایی باشد که ایمنی و بهبودی بیمار را تضمین کند. وجود برخی از ویژگی‌های اتاق برای بیماران سالمند به دلیل نیازها و محدودیت‌های ناشی از کهولت سن، ضرورت بیشتری پیدا می‌کند. در این مقاله به بررسی مفصل تجهیز اتاق افراد مسن در بیمارستان می‌پردازیم. ایمن گارد تولید کننده دستگیره های بیمارستانی و انواع ضربه گیر های تخصصی(وال گارد و کرنر گارد) است. محصولات ایمن گارد ایرانی و تولید داخل می باشد.  این تجهیزات در اتاق افراد مسن هم کاربرد دارند.

مشاوره خرید هندریل بیمارستانی

مشاوره خرید هندریل بیمارستانی

برای آشنایی با نحوه تجهیز کردن اتاق مناسب برای افراد مسن لطفا همراه ما باشید.

ویژگی‌های اتاق افراد مسن در بیمارستان

اتاق‌های بیمارستان برای بیماران مسن باید با ملاحظات خاصی طراحی و تجهیز شود تا نیازهای منحصر به فرد آنها را برآورده کند.

موارد کلیدی که باید در تجهیز کردن اتاق افراد مسن در مقایسه با دیگر بیماران به آن توجه شود شامل موارد زیر است:

فضای باز حرکتی: مسیرها و درهای با وسعت مناسب برای عبور دادن ساده وسایل کمک حرکتی مانند واکر یا ویلچر.

جلوگیری از سقوط: نصب کف‌پوش‌های غیر لغزنده، هندریل‌ها یا دستگیره‌های بیمارستانی در به حداقل رساندن خطر به‌زمین خوردن بیمار از مهمترین نکات در تجهیز اتاق افراد مسن می‌باشد.

مبلمان: مبلمانی باید به راحتی در دسترس باشند، به گونه‌ای که نشستن و برخواستن بر روی آنها کمترین اذیت را برای فرد مسن آسیب دیده داشته باشد.

وسایل حرکتی: دسترسی ساده به وسایل حرکتی مانند ویلچر و واکر در اتاق فرد مسن ضروری است. همچنین وجود بالابر برای انتقال فرد سالمند از ویلچر به تخت و بالعکس از واجبات اتاق مخصوص سالمندان است.

خوانا بودن علائم: علائم موجود بر روی دکمه‌های اضطراری باید واضح و خوانا مناسب برای افراد سالمند باشند. همچنین دسترسی به آنها باید آسان باشد.

نگهداری از دیوار و در:  دیوار و در اتاق افراد مسن به دلیل استفاده مکرر از اشیایی مانند ویلچر، واکر و برانکارد، بیشتر از سایر دیوارها مستعد آسیب هستند. از این رو با تجهیز دیوارها و در با انواع محافظ و ضربه‌گیر می‌توان از آسیب‌های احتمالی جلوگیری کرد تا ظاهر تمیز و عاری از آلودگی داشته باشند‌.

برای تجهیز اتاق افراد مسن در بیمارستان باید یک سری استاندارها و طبیعتا محصولات را در نظر گرفت. در این بخش به بررسی محصولاتی که برای تجهیز اتاق بیماران مسن مناسب هستند می‌پردازیم:

تجهیز اتاق افراد مسن با هندریل و ضربه‌گیرهای بیمارستانی

هندریل بیمارستانی نوعی دستگیره بیمارستانی است که نقش حمایتی در حرکت بیمار را ایفا میکند و یکی از ضروری‌ترین تجهیزات جهت حفظ امنیت بیماران به شمار می‌آید. هندریل‌ها در ارتفاع مشخصی از کف نصب می‌شوند و مقاومت بالایی در برابر نیروی تکیه‌گاه بیمار دارند و به فرد مسن این امکان را می‌دهند که با تکیه و کمک گرفتن از آنها به هنگام جابجایی، حرکت ، یا داخل و خارج شدن از تخت خطر سقوط و آسیب را کاهش دهند. تجهیز همه اتاقهای مختص به سالمندان در بیمارستان‌ها با این وسیله محافظتی ضروری است.

سرویس بهداشتی از پرخطرترین مکان‌هایی است که احتمال آسیب و سقوط بیمار در این قسمت بسیار بالا است خصوصا برای افراد مسن که ضعف در پا در آنها رایج است و استفاده از سرویس بهداشتی برایشان امری دشوار به‌حساب می‌آید. با نصب هندریل در این مکان‌ها می‌توان از آسیب‌های احتمالی جلوگیری کرد.

هندریل بیمارستانی ایمن گارد

هندریل‌های بیمارستان ایمن گارد در دو مدل هستند:

  • هندریل ضربه‌گیر بیمارستان (گاردیل): در قسمت داخلی هندریل گاردیل پروفیل آلومینیوم با یک نوار ضربه‌گیر وجود دارد. وجود این نوار ضربه‌گیر به هندریل مقاومت بالایی در برابر ضربات ناشی از برخورد اشیایی نظیر تخت بیمارستان، ویلچر، واکر، برانکارد و… را می‌دهد.

 

  • هندریل لوله‌ای: هندریل استوانه‌ای شکل به جهت حفظ ایمنی بیمار سالمند معمولا در قسمت سرویس بهداشتی اتاق نصب می‌گردد.

جنس روکش هندریل‌های ایمن گارد از پی وی سی است که خاصیت آنتی باکتریال دارد و این ویژگی برای جلوگیری از انتقال و شیوع انواع بیماریها در اتاق‌های سالمندان بسیار موثر است.

هندریل‌ها به سهول حرکت ایمن فرد مسن کمک کرده، از انتقال بیماری‌ها پیشگیری می‌کنند و در حفظ ظاهر تمیز دیوارها نیز نقش موثری دارند.

تجهیز اتاق بیمار با ضربه‌گیر دیوار بیمارستانی

در صورت نبود ضربه‌گیرها به هنگام برخورد اجسام بر روی دیوار خراش ایجاد می‌شود. این خراش‌ها علاوه برظاهر نازیبا، محلی برای رشد باکتری و یا تجمع کثیفی می‌شوند. نصب وال گارد بیمارستانی می‌تواند از ایجاد خراش‌های روی دیوار پیشگیری کند. وجود نوار ضربه‌گیر در قسمت داخلی ضربه‌گیر، آن را دافع ضربه می‌کند.

ضربه گیر دیوار

ضربه گیر دیوار و پشت تخت بیمار یا والگارد

سه نوع ضربه‌گیر برای دیوار اتاق بیمار وجود دارد:

  • ضربه‌گیر دیوار یا وال گارد (Wall Guard): ضربه‌گیر بیمارستانی از دیوار در برابر برخورد تجهیزات و اشیا محافظت میکند. ارتفاع ایده‌آل برای نصب وال گارد، مساوی با ارتفاع تخت‌های بیمارستانی از کف است که اجازه می‌دهد فضای خالی کافی بین ضربه‌گیر و هر وسیله ای در اتاق که امکان برخورد با دیوار دارد ایجاد شود.
  • ضربه‌گیر کنج 90 دیوار: ضربه‌گیر کنج دیوار یا کرنر گارد (Corner guard) نوعی ضربه‌گیر می‌باشد که در کنج 90درجه دیوار و ستون به کمک پیچ با سوراخهای ازپیش تعبیه شده نصب می‌شود. این محصول در بیمارستان دو کاربرد دارد، یکی اینکه از آسیب دیدن فرد بیمار به هنگام برخورد با لبه ی دیوار براثر عدم تعادل درحرکت جلوگیری می‌کند، همچنین محافظی برای لبه دیوارها در اثر برخورد تجهیزات متحرک بیمارستانی می‌باشد.
  • ضربه‌گیر کنج با زوایای متغیر: مزایای این نوع از ضربه‌گیر همانند ضربه‌گیر کنج 90 درجه است با این تفاوت که مخصوص کنج‌های دیوار که زوایای غیراز 90 درجه است و در ساخت آنها از پی وی سی تاشو استفاده می‌شود.

جنس روکش ضربه‌گیر ایمن گارد پی وی سی امباس دار است که خاصیت ضد باکتری، ضد حریق و رطوبت دارد و مناسب اتاق بیمار سالمند می‌باشد.

استفاده از محافظ پی وی سی دیوار و درب برای تجهیز اتاق

محافظ پی وی سی نوعی ورق پی وی سی مقاوم در برابر فشار و ضربه می‌باشد و بر روی دیوار و درب با چسب مخصوص نصب می‌گردد. کاربرد این نوع محافظ جلوگیری از صدمات ناشی از برخورد تجهیزات متحرک با دیوار و درب است.

ازآنجایی که معمولا در اتاق بیمار مسن از وسیله‌های حرکتی مانند واکر، ویلچر و … به وفور استفاده می‌شود، امکان آسیب دیدن در و دیوار وجود دارد. این آسیبها به کمک محافظ پی وی سی ایمن گارد قابل پیشگیری هستند.

محافظ پی وی سی درب

محافظ پی وی سی درب

استفاده از قرنیز در تجهیز اتاق افراد مسن در بیمارستان

قرنیز نوعی پوشش برای محل تلاقی دیوار و کفپوش می‌باشد و نصب آنها در اتاق بیمار مسن به سه جهت حائز اهمیت می‌باشد:

  1. خاصیت آنتی باکتریال بودن: متریال به کار رفته شده در ساخت قرنیزهای ایمن گارد به گونه ای است که امکان زنده بودن باکتری، کپک و میکروارگانیسم‌ها را نداشته و گزینه مناسبی برای فضای اتاق بیمار است که به طور طبیعی باکتری‌ها و ویروس‌های خطرناک فراوانی در آن جا وجود دارد.
  2. کاهش فضای آلوده: پوشاندن شکاف بین دیوار و کف و پیشگیری از تجمع حشرات و آلودگی‌ها در بین فضای خالی که برای پاکیزگی اتاق بیمار امری ضروری است که به کمک قرنیزها به سادگی قابل انجام است.
  3. حفاظت ازدیوار: نوع روکش قرنیزها پی وی سی است که خاصیت ضد آب بودن آنها در دراز مدت از دیوار در برابر آب و رطوبت محافظت می‌کند.

برای اتاق بیمار، قرنیزها در دو مدل وجود دارند و قابل سفارش از شرکت ایمن گارد می‌باشند:

  • قرنیز10 سانتی پی وی سی
  • قرنیز کفپوش پی وی سی
قرنیز 10 سانتی پی وی سی

قرنیز 10 سانتی پی وی سی

نتیجه گیری

در این مقاله نحوه تجهیز کردن اتاق را برای ایمنی و آسودگی بیشتر فرد بیمار مسن بررسی نمودیم و به معرفی محصولات ضرروی این نوع اتاق پرداختیم.

محصولات معرفی شده ساخت شرکت ایمن گارد تحت نظر نیروی مجرب با مواد اولیه درجه یک، مناسب ترین قیمت و طبق آخرین تکنولوژی جهانی تولید می‌شوند. هر یک از محصولات مقاوم در برابر آب و رطوبت بوده و خاصیت ضد حریق و آنتی باکتریال دارند و از طیف رنگی وسیعی برخوردار هستند که با توجه به سلیقه قابل سفارش می‌باشند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر‌ و خرید محصولات می‌توانید با کارشناسان سایت تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *