تجهیزات بیمارستانی, متفرقه

ایمنی تردد بیماران و افراد کم توان در بیمارستان

ایمنی تردد بیماران و افراد کم توان در بیمارستان

ایمنی تردد بیماران در بیمارستان از اهمیت بالایی برخوردار است، به‌ویژه وقتی صحبت از فعالیت‌هایی مانند راه رفتن و جابجایی بیماران به‌میان می‌آید. تجهیزات ایمنی و رعایت پروتکل‌های مناسب برای جلوگیری از صدمه دیدن بیماران به‌هنگام تردد ضروری است.

در بیمارستان‌ها باید انواع تجهیزات ایمنی سالم مانند وجود وسایل کمک حرکتی ، وجود دستگیرها در تمامی معابر و… برای رفاه بیماران وجود داشته باشد تا رفت‌وآمد ایمن آنها را در قسمتهای مختلف بیمارستان تضمین کند. علاوه بر تجهیزات پزشکی مختلف، فضای بیمارستانی باید به گونه‌ای طراحی شود که حفظ ایمنی بیمار از هر لحاظ در آن لحاظ شده باشد، فضای بزرگ، سطوح یکدست بی عیب و نقص همگی نکته‌هایی برای ترد ایمن بیماران می‌باشند.

ایمن گارد طراح و تولید کننده انواع تجهیزات ایمنی نوین بیمارستانی از جمله دستگیره‌های بیمارستانی (هندریل) و انواع ضربه گیرهای تخصصی(وال گارد و کرنر گارد) و پوشش و پروفیل‌های درز انبساط و انقطاع می‌باشد. با به‌کارگیری این تجهیزات دربیمارستان، می‌توان خطرات محیطی را به‌هنگام راه رفتن بیماران و جابجایی آنها به حداقل رساند و ایمنی بیمارانی که دوره نقاهت خود را می‌گذرانند را تضمین نمود.

برای آشنایی بیشتر برای انواع اقدامات ایمنی تردد بیماران در بیمارستان، تا انتهای این مقاله از ایمن گارد همراه ما باشید.

تجهیزات بیمارستانی برای ایمنی در تردد (هندریل و ضربه گیر)

به منظور ایمنی تردد بیماران در بیمارستان و راحتی بیشتر آنها درهنگام حرکت الزامی است که در فضای داخلی بیمارستان تجهیزاتی نصب شوند. از مهمترین این تجهیزات می‌توان به هندریل‌ها و ضربه‌گیرها اشاره کرد.

هندریل بیمارستانی یا دستگیره بیمارستانی از مهمترین تجهیزات بیمارستان می‌باشد که به هنگام راه رفتن و همچنین توقف بیماران در حرکت به منظور استراحت، از آن استفاده می‌شود. هندریل‌ها قادر به تحمل وزن بیمار هستند و از سقوط و افتادن بیماران حین حرکت جلوگیری می‌کنند.

از دیگر مزایای هندریل‌ها می‌توان به جهت یابی ساده اشاره کرد. بدین گونه که بیماران به هنگام عبور از راهروها با دنبال کردن گاردریل‌ها می‌توانند راحتتر مسیر خود را پیدا کنند.

هندریل‌های ایمن گارد روکش از جنس پی وی سی دارند آنها را به محصول ضد خش، ضد حریق و آنتی باکتریال تبدیل می‌کنند. خاصیت آنتی باکتریال بودن برای کمک به سلامتی عمومی بیمار به هنگام تردد در بخش‌های مختلف بیمارستان ضروری است. همچنین در ساخت پروفیل آلومینیوم داخل آنها نوار ضربه وجود دارد که بتوانند ضربه‌های وارد برآن را دفع کنند.

هندریل‌های ایمن گارد به صورت لوله‌ای هم موجود می‌باشند که این نوع در آسانسورها و سرویس‌های بهداشتی نیز قابل نصب می‌باشند.

 

وال‌گارد و ضربه‌گیر دیوار حفاظ‌های دیواری هستند. نوع ضربه گیر کنج آن بر روی لبه‌های دیوار نصب می‌شود تا از آسیب دیدن بیمار، هنگامی که در حرکت به دلیل عدم تعادل به دیوار یا لبه آن برخورد می‌کند جلوگیری شود.

ضربه‌گیرها علاوه بر کاربرد ایمنی که برای بیمار دارند، در سلامت ماندن دیوار نیز نقش دارند چرا که به هنگام برخوردها در صورت عدم وجود محافظ‌ها، دیوار دچار خراش شده و انواع آلودگی‌ها به این خراش‌ها نفوذ می‌کند و این مورد بر روی سلامت بیمار اثر منفی می‌گذارد.

در ایمن گارد انواع ضربه گیرهای دیوار و کنج برای زوایای 90 درجه یا زوایای دیگر وجود دارد، ضربه‎گیرها روکش پی وی سی دارند و به دلیل خاصیت آنتی باکتریال گزینه مناسب برای استفاده در بیمارستان‌‌ها هستند. این ضربه‌گیرها در ایمن گارد تولید ایران ومقرون به صرفه با بالاترین کیفیت ومطابق استانداردهای جهانی ساخته می‌شوند.

هندریل و والگارد از تجهیزات بیمارستانی برای ایمنی در تردد

هندریل و والگارد از تجهیزات بیمارستانی برای ایمنی تردد بیماران در بیمارستان

اهمیت ایمنی تردد بیماران در بیمارستان

بیماران برای درمان و مراقبت‌های پزشکی به بیمارستان‌ها مراجعه می‌کنند. دربحث تردد، افتادن بیمار، برخورد بیمار با دیوار، تکان‌های شدید به هنگام جابجایی بیمار، عفونت‌ها و سایر اتفاقها ممکن است ایمنی و سلامتی بیماران را حین تردد به خطر بیندازد. در صورت عدم رعایت اقدامات ایمنی، حرکت یا انتقال بیماران در راهروهای بیمارستان می‌تواند خطرات بسیاری را به همراه داشته باشد. به همین دلیل ایمنی تردد بیماران در بیمارستان اهمیت دارد .

آسیبهایی که ممکن حین تردد بیماردربیمارستان رخ دهد به صورت زیر می‌باشد:

  • افتادن بیمار: بیماران یا افراد کم توان که دوره نقاهت خود را می‌گذرانند ممکن است به دلیل سرگیجه ناگهانی یا عدم تعادل و مشکلات دیگر درراه رفتن دچار مشکل شوند. همچنین ناهموار بودن کف و نبودن تجهیزات لازم برای کمک به راه رفتن می‌توانند سبب به زمین خوردن بیمار شوند.
  • تکان‌های شدید: اگر سطح زمین دارای ناهمواری باشد، در حین جابجایی تکان‌های شدیدی به بیماران وارد می‌شود که ممکن است اثرات جبران ناپذیر برای سلامتی آنها داشته باشد.
  • نقص تجهیزات: اگر وسایل کمک حرکتی در حین حمل‌ونقل بیمار خراب باشد، می‌تواند منجر به حوادث غیرمنتظره برای بیمار شود.

این مشکلات مستلزم اعمال تدابیری جهت تردد ساده‌تر وایمن‌ در بیمارستان‌ها است تا بیماران از خطر افتادن در امان باشند.

از دیگر موارد ایمنی بیماران در بیمارستان موضوع بهداشت است. بیمارستانها محیطی هستند که احتمال انتقال بیماری و عفونت در آنها زیاد است. اگر راههای عبور بیماران، به درستی نگهداری و تمیز شوند و از تجهیزات بهداشتی در آنها استفاده شود، می‌توان به  کنترل عفونت کمک کرد. استفاده از دستگیره های آنتی باکتریال یا قرنیزها تا حد زیادی می‌تواند به بهداشت کلی بیمارستان و در نهایت ایمنی بیماران کمک کند.

پوشاندن درزهای گوشه پایین دیوارها با قرنیزهای ایمن گارد از آنجایی که روکش پی وی سی آنتی باکتریال دارند مانع از رشد و گسترش میکروارگانیسم‌های بیماری زا می‌شوند و به مسیرهای تردد ظاهر پاکیزه می‌دهند.

نکات ساختمانی در ایمنی تردد بیماران در بیمارستان

هنگام ساخت ساختمان‌های بزرگ مانند بیمارستان نیاز است تا به دو نکته توجه شود. اولین مورد انبساط و انقباض مصالح ساختمانی ناشی از تغییرات دما است. مورد دیگر احتمال زلزله یا انواع ارتعاشات که بر اثر تردد فراوان ممکن است ایجاد شود می‌باشد. در استانداردهای ساخت، باید شکاف و فاصله‌هایی در ساختمان در نظر گرفته شود تا خسارات ناشی از دما یا لرزه و ارتعاشات را برای ساختمان و بلوکهای مجاور از بین ببرد.

حال برای پر کردن به هیچ عنوان نباید از مصالح استفاده شود، بلکه می‌بایست با پروفیلها و پوشش‌های درز انقطاع و انبساط پوشانده شوند.

استفاده از پروفیل‌های درز در زیرساخت بیمارستان‌ها نقش مهمی در تضمین ایمنی بیمار دارد. پروفیل‌های درز انبساط و انقطاع هر دو نمونه‌هایی از ملاحظات ایمنی در ساخت هستند.

مزایا و کاربرد پروفیل‌های درز انقطاع و انبساط در فضاهای تردد در بیمارستان‌ها

مزایا و کاربرد پروفیل‌های درز انقطاع و انبساط در بیمارستان‌ها به شرح زیر است:

  • ایمنی: این پروفیل‌ها سطح زمین را هموار کرده و خطرات زمین خوردن را برای بیماران کاهش می‌دهند. آنها از گیرکردن پاهای بیماران بر روی سطوح ناهموار که بر اثر شکافها یا درزها ایجاد شوند، جلوگیری می‌کنند. همچنین انتقال بیماران با وسایلی چون برانکارد را ساده می‌کنند.
  • بهداشت: پروفیل‌ها درزها را می‌پوشانند و تمیز کردن و نگهداری سطوح بدون درز آسان‌تر است. این مورد در محیط‌های بیمارستان برای جلوگیری از تجمع آلودگی و عوامل بیماری‌زا حیاتی است.
  • زیبایی: پروفیل‌های درز با پوشاندن شکافها به صورت کامل، ظاهر تمیز را به طراحی ساختمان می‌دهند.

در ایمن گارد انواع مدل پروفیل برای نصب بر دیوار و کف و سقف تولید می‌شود.

کاربرد پروفیل درز انقطاع و انبساط ترافیکی ایمن گارد

پروفیل درز انقطاع ترافیکی بیمارستانی از جنس آلومینیوم درجه یک و آنادایز سوپر مات و لاستیک ای میانی با کیفت بالا مناسب تردد خودرو و محیط‌های بیمارستانی با مسیرهای شلوغ و پرتردد بسیار کاربردی است. پروفیل درز انقطاع و انبساط ترافیکی ایمن گارد در مدل روکار و توکار موجود است. مواد آلومینیومی مورد استفاده برای این نوع پروفیل در برابر خوردگی، و روکش آنادایز مات آن به محافظ دیوار از آسیبهای ناشی از قرارگرفتن در معرض هوا و عناصر دیگر بسیار مقاوم هستند.

کاربرد پروفیل‌ های درز انقطاع و انبساط یک تکه دیواری و کف ایمن گارد

این پروفیل‌ها که به صورت روکار هستند از جنس آلومینیوم درجه یک و آنادایز سوپر ساخته شده اند و به راحتی تمامی تنش‌های حرارتی و حرکتی سازه را تحمل و دفع می‌کند.

از خصوصیات پروفیل‌های درز انقطاع و انبساط یک تکه ایمن گارد می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کیفیت مرغوب: مواد آلومینیومی مورد استفاده برای این نوع پروفیل در برابر خوردگی، و روکش آنادایز مات آن به محافظ دیوار از آسیب‌های ناشی از قرارگرفت ندر معرض هوا و عناصر دیگر بسیار مقاوم هستند.
  • عدم نشت رطوبت: پروفیل یک تکه نسبت به مدل لاستیک دار عملکرد بهتری در جلوگیری از نشت رطوبت دارد.
  • نگهداری آسان: پروفیل یک تکه نیاز کمی به تعمیر و نگهداری دارد و نظافت آنها بسیار ساده است.
  • ظاهر زیبا: این نوع پروفیل یک تکه، ظاهر تمیزتری را به محلی که بر روی آن نصب می‌شود، می‌دهد.
پروفیل درز انقطاع و انبساط ایمن گارد

پروفیل درز انقطاع و انبساط ایمن گارد

وسایل کمک حرکتی بیماران برای ایمنی در تردد

بیمارستانها اغلب دارای انواع وسایل کمک حرکتی به تعداد کافی هستند. این وسایل می‌توانند برای جابجایی و انتقال بیماری که قادر به حرکت نیستند باشد. همچنین تعدادی از این وسایل به منظور کمک گرفتن بیمار به هنگام حرکت استفاده می‌شوند تا از به زمین خوردن حین ترد جلوگیری کنند.

  • ابزارکمک حرکتی: این ابزار شامل عصا و واکر می‌باشند و پشتیبانی کافی را برای بیمار حین راه رفتن فراهم می‌کنند.
  • ویلچر: از ویلچر برای انتقال بیمارانی که قادر به راه رفتن مستقل نیستند استفاده می‌شود. نوع دستی ویلچر نیاز به هل دادن دارد و نوع برقی ویلچر به بیماران امکان کنترل آن را می‌دهد.
  • برانکارد: از برانکارد برای انتقال بیمارانی استفاده می‌شود که قادر به نشستن یا راه رفتن نیستند، مانند بیمارانی که به شدت بیمار هستند یا به تازگی تحت عمل جراحی قرار گرفته‌اند.
  • تخته‌های انتقال: تخته‌های انتقال برای تسهیل انتقال ایمن بیمار از سطح تخت به ویلچر یا از ویلچر به صندلی استفاده می‌شوند.
ویلچر وسیله ای کمک حرکتی بیماران برای ایمنی در تردد

ویلچر وسیله کمک حرکتی بیماران برای ایمنی در تردد

نتیجه گیری

در این مقاله به بررسی ایمنی تردد بیماران و افراد کم توان در بیمارستان پرداختیم. با اهمیت اقدامات ایمنی آشنا شدیم، و تجهیزات زیر ساخت برای ایمنی تردد، و تجهیزاتی حیاتی چون هندریل و ضربه‌گیر را مورد بررسی قرار دادیم.

شرکت ایمن گارد با هدف خدمت رسانی به هموطنان عزیز به ساخت تجهیزات ایمنی بیمارستانی با مواد اولیه درجه یک، مناسب ترین قیمت و طبق آخرین تکنولوژی جهانی می‌پردازد.

جهت مشاوره و سفارش از طریق راه‌های ارتباطی با ما درتماس باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *