تجهیزات بیمارستانی

آشنایی با وال گارد بیمارستانی و مزایای آن

وال گارد بیمارستانی

وال گارد بیمارستانی (wall guards) یا ضربه گیر دیواری یک محصول حفاظتی است که برای سالم نگه داشتن دیوارهای بخش‌هایی مانند راهرو در برابر آسیب طراحی می‌شود. معمولا در بیمارستان‌ها و سایر مراکز بهداشتی و درمانی، این محصولات در ارتفاع مشخصی و در امتداد دیوار نصب می‌شوند تا به عنوان ضربه‌گیر برای تخت‌ها، برانکاردها و سایر اشیا متحرک عمل کنند.

بدیهی است که این وسایل می‌توانند باعث آسیب‌های پرهزینه به دیوارها شوند. حفاظ‌های دیوار اغلب مکمل حفاظ‌های گوشه‌ای و نرده‌ها هستند تا از کل ساختمان محافظت شود. اگر برای خرید محافظ دیوار بیمارستانی به اطلاعات مناسبی نیاز دارید، این متن برای شما تهیه شده است.

منظور از وال گارد بیمارستانی (wall guards) چیست؟

راهروهای مراکز بهداشتی و درمانی به طور معمول مکان‌های بسیار شلوغی هستند، زیرا با ترافیک تخت و تجهیزات در 24 ساعت شبانه‌روز روبرو می‌شوند. آسیب به دیوارها و شاید وسایل موجود در این مکان‌ها مانند پیشخوان‌های اطلاعات می‌تواند در نتیجه هل دادن تخت‌ها به اطراف یا حتی ساییده شدن آنها به دیوارها در لابی یا محل انتظار رخ دهد.

علائم ناخوشایند به جا مانده می‌تواند به سرعت ظاهر چنین مکانی را تحت تأثیر قرار داده و همچنین برای تجمع کثیفی مکانی خوبی را به وجود آورد.

در این میان وال گارد بیمارستانی (wall guards)  را طوری طراحی می‌کنند که در وهله اول از تماس تخت و سایر تجهیزات با دیوارها جلوگیری کنند. جالب است بدانید که ما با انواع این محصولات روبرو هستیم که هر کدام برای یک بخش از بیمارستان طراحی و تولید می‌شوند.

برای نمونه حفاظ‌های دیوار با جنس پروفیل استاندارد یا براق، محافظت همه جانبه را با ظاهری شیک ارائه می‌دهند و حفاظ‌های دیواری از جنس استنلس استیل ممکن است مناسب‌ترین گزینه برای مناطق عملیاتی مانند خشک‌شویی با تعمیر و نگهداری کمتری باشند. در نتیجه مهم است بدانیم چه محصولی را برای محیط مورد نظر تهیه می‌کنیم.

وال گارد بیمارستانی

وال گارد بیمارستانی

ساختار یک وال گارد (wall guards) مناسب بیمارستان

ضربه‌ گیر دیوار بیمارستانی معمولا از جنس pvc تولید می‌شوند و در قسمت پشتی آنها هم یک شاسی آلومینیومی قرار داده می‌شود. این شاسی به عنوان یک نوع ضربه‌گیر عمل می‌کند تا وال گارد (wall guards) را در برابر ضربات و فشار‌های زیاد مقاوم ‌کند. همچنین به دلیل استفاده از پلاستیک فشرده، مقاومت این ضربه گیرها دو برابر می‌شود.

وال گارد بیمارستانی (wall guards) در قسمت‌های انتهایی و ابتدایی خود درپوش‌هایی دارد که علاوه بر زیبایی و جلوه دهی، باعث جلوگیری از ورود باکتری‌ها و میکروب‌ها در آن هم می‌شوند. همچنین به دلیل ساخت زانویی‌هایی با 90 درجه چرخش، می‌توانیم وال گارد را در هر محلی به راحتی نصب کنیم.

محافظ‌های دیوار بیمارستان در رنگ‌بندی‌ و طرح‌های مختلفی روانه بازار می‌شوند تا با هر نوع دکوراسیونی هماهنگ شوند. در نتیجه می‌توانیم با توجه به نیاز و موارد استفاده خودمان، مدل مناسبی را خریداری کنیم.

به یاد داشته باشید که به طور معمول عرض محافظ‌ دیوار بیمارستانی 14 سانتی‌متر است و ضخامت آن‌ 1.5 تا 2 سانتی‌متر در نظر گرفته می‌شود.

در مورد طول وال گارد یا ضربه گیر دیواری باید اندازه گیری مناسب را مطابق با نیاز خود در نظر بگیرید؛ زیرا این فاکتور بسته به مکان استفاده متفاوت است. به همین خاطر پیشنهاد می‌شود مراحل نصب را به افراد متبحر واگذار کنید تا اندازه گیری‌های دقیقی انجام شود.

در نهایت با وجود انواع حفاظ دیواری پلی‌کربنات، چوبی، فولاد ضد زنگ یا لاستیک همچنان حفاظ دیواری نگهدارنده آلومینیومی رایج‌ترین محصول مورد استفاده در مراکز درمانی است. این محصول باید از یک پشتیبان آلومینیومی، یک جاذب ضربه داخلی، یک پوشش پلاستیکی ضد میکروبی و درپوش‌های انتهایی مناسب تشکیل شده باشد.

کاربرد وال گاردهای بیمارستانی ایمن گارد

همان‌طور که قبلا اشاره کردیم این نوع تجهیزات برای مکان‌های شلوغ طراحی می‌شوند. البته منظور این نیست که اگر مرکز درمانی مورد نظر شما به طور روزانه با جمعیت زیادی مواجه نمی‌شود، نیازی به این وسایل ندارید. وال گاردها یا ضربه گیر دیواری علاوه بر محافظت از دیوار، جنبه زیبایی شناسانه محیط را هم بالا می‌برند.

در نتیجه شما می‌توانید کارکرد دوم این وسایل را در نظر داشته باشید. اما معمول است که وال گارد بیمارستانی را برای محافظت از دیواره‌ها در برابر آسیب‌ها و برخوردهای ناگهانی مورد توجه قرار دهند.

وال گاردها(wall guards) مورد نظر به طور معمول برخورد با وزن تا 100 کیلوگرم را هم پشتیبانی می‌کنند. البته مهم است که در هنگام نصب طبق دستورالعمل‌های سازنده پیش برویم تا این مقاومت زیر سؤال نرود.

توجه به این نکته ضروری باعث می‌شود تا امکانات بیمارستان برای طیف وسیع‌تری از مردم قابل دسترسی باشند. همچنین آسیب‌های ناشی از برخورد انواع وسایل با دیوارها هم به خوبی مدیریت می‌شود.

با توجه به کارکرد اصلی این نوع محصولات مقاومت بالا باید ویژگی اصلی آنها باشد. به این معنی که این محافظ‌ها باید مقاومت مناسبی در برابر هرگونه ضربه و فشار از خود نشان دهند.

به همین خاطر هنگام جابه‌جایی مریض با تخت و یا وسایل با تجهیزات لازم، نگرانی بابت آسیب به دیوار با برخوردهای ناگهانی نخواهیم داشت. وال گاردها (wall guards) به خوبی می‌توانند از دیوار‌ها در برابر تماس خشن با وسایل سنگین مختلف محافظت کنند.

آنتی باکتریال بودن وال گارد یا ضربه گیر دیواری بیمارستانی ویژگی بعدی آن است که باید به آن توجه ویژه‌ای داشته باشید. در واقع متریال استفاده شده در ساخت این نوع محصولات باید رشد و تکثیر باکتری‌ها و عوامل بیماری‌زا را به طور کامل متوقف کند.

در این وضعیت احتمال کمک به شیوع بیماری‌های واگیردار تا حد بسیار زیادی مدیریت شده و سلامت بیماران و پرسنل به خوبی حفظ می‌شود.

قسمت رویه ضربه‌گیرهای دیوار بیمارستان معمولا از پلی وینیل کلراید است تا در کنار خاصیت آنتی باکتریال، ویژگی‌های دیگری مانند ضد حریق بودن، ضد خش بودن و مقاوم در برابر رطوبت را هم ارائه دهد. لازم به ذکر است که وال گاردهای بیمارستانی قابل شستشو نیز هستند.

مزیت استفاده از وال گارد (wall guards) برای بیمارستان

با توجه به اینکه بیمارستان‌ها و محیط‌های مراقبت‌های بهداشتی همگی حجم عظیمی از جابه‌جایی تجهیزات را تجربه می‌کنند، مرتب بودن فضای داخلی بیمارستان بسیار مهم است. محصولات محافظ دیوار نه تنها از دیواره‌ها به خوبی محافظت می‌کنند، بلکه می‌توانند دکوراسیون یک ساختمان را هم ارتقا دهند.

وال گارد بیمارستانی

وال گارد بیمارستانی

به همین خاطر ما در ایمن گارد امکانی را فراهم کرده‌ایم که شما می‌توانید با طیف وسیعی از رنگ‌ها روبرو شده و بنا بر نیاز خود، یک یا چند مورد را انتخاب کنید. به یاد داشته باشید که وال گارد (wall guards) بیمارستانی در رنگ‌های مختلف می‌تواند دسترسی بیماران به بخش مورد نظر را هم آسان کند.

·  ارتقای ایمنی

در یک محیط بیمارستانی/مراقبتی بهداشتی، قابلیت دسترسی برای ایمنی بیماران ضروری است. حفاظ‌های بادوام با ایجاد مانعی بین دیوارها و افراد، لایه‌ای از محافظت اضافی را ارائه می‌کنند. در نهایت وال گاردها هم برای کارمندان و هم برای بیماران مفید هستند؛ زیرا عملکرد قابل اعتماد و بادوامی را در همه شرایط ارائه می‌دهند.

· مدیریت هزینه‌ها

این تجهیزات نه تنها ایمنی ساکنان یک بیمارستان را تضمین می‌کند، بلکه می‌تواند از انجام کارهای پرهزینه تعویض درهای آسیب دیده و بازسازی دکوراسیون داخلی نیز جلوگیری کند. نصب محصولات محافظ دیوار برای محافظت از گچ کاری آسیب‌پذیر مناسب هستند و با کاهش هزینه تعمیرات همراه خواهند بود.

نکاتی برای نصب وال گارد یا ضربه گیر دیواری بیمارستانی

نصب وال گارد (wall guards) بیمارستانی ساده است؛ اما به دقت زیادی نیاز دارد. در نتیجه باید توسط کارشناسانی انجام شود که به این امر آشنا هستند. فراموش نکنید دیوارهای آسیب دیده فقط نامناسب به نظر نمی‌رسند، آنها می‌توانند خطرناک هم باشند.

زیرا سطوح ناهموار، حتی اگر خراش‌های کمی داشته باشند، سخت‌تر تمیز می‌شوند و می‌توانند مکان ایده آلی برای رشد باکتری‌ها و ویروس‌ها باشند. در نتیجه برای حفظ سلامتی همه بیماران مهم است که از ابتدای امر مسئله نصب به درستی انجام شود تا کارایی مورد نظر را به دست آوریم.

با توجه به تمامی نکاتی که گفته شد خرید بهترین وال گارد یا ضربه گیر دیواری بیمارستانی مزیت‌های مختلفی را به همراه دارد که صرفه جویی در هزینه‌ها یکی از این موارد است.

همچنین حفظ ایمنی افراد و ارتقا دکوراسیون داخلی مراکز درمانی هم مزیت‌های دیگری هستند که باید آنها را بررسی کنید. به همین دلیل با ارائه طیف رنگی متفاوت از این محصولات کنار شما هستیم تا بتوانید محصول مورد نظر خود را به راحتی انتخاب و نصب کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *